Barion Pixel Megrendelések listája

Megrendelések listája

Megrendelésem nyomonkövetése



Ha már regisztrált, kérjük, jelentkezzen be itt

 
A 2017-es Olaszrizling és Cserszegi házasításából született bor mind mennyiségben, mind minőségben felülmúlta a korábbi éveket. Díjnyertes borunk örök kedvenc marad!
A Szent György-hegy vulkanikus kúpján érett Olaszrizling öt hónapot töltött fahordóban, míg a zalai löszhátak Cserszegi fűszeres termése teljesen reduktív technológiával érlelődött zalaszentgróti pincénkben.
Olaszrizling, ahogy mi szeretjük. A Déloldal-dűlő finom olaszrizlingjét a lehető legegyszerűbb módon szerettük volna megmutatni: hagyományos, fahordós erjesztés és érlelés után került palackba ez a tétel.
A Szent György-hegy délkeleti lejtőjén termett szőlőből zalai pincénkben erjedt, fahordóban érlelt Olaszrizling. Az Olaszrizling legkedvesebb arca a Sárkányölő hegyéről.
Két különböző termőhelyen termett Olaszrizling, egy rész Cserszegi fűszeres. E három tételhez adtunk - mintegy fűszerként - egy érintésnyi Furmintot.
A Balaton-felvidéki Dörgicsén termett kiváló minőségű Furmintból (vagy ahogy a Dunántúlon mindig is nevezték: Szigetiből) zalai pincénkben érleltük ezt a bort hagyományos, nagy fahordós technológiával.
© Medvebor Zalai Borászat. Minden jog fenntartva.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation

A Medvebor zalai borászat honlapján – mint a legtöbb nem „egyoldalas” honlapon – sütiket (cookies) használunk a jobb felhasználói élmény érdekében.

A Rendben gomb lenyomásával és oldalunk böngészésével ezt Ön tudomásul veszi.